Logo MeetGym Sant Cugat

Activitats dirigides

Classes en grup dirigides per un monitor, en general al ritme de la música. Descobreix totes les activitats que pots practicar al nostre gimnàs!

Power Pump

Sessió motivadora de peses destinada a millorar la força i la resistència muscular mitjançant pesos lliures (barres i discs) amb l’acompanyament d’una música determinada.

Step Tono / Tono

Sessió dirigida aeròbica intensa on es combinen diferents formes de treball cardiovascular i de resistència muscular.

G.A.C.

(Glutis, Abdominals, Cames) Sessió ideal per tonificar i definir els glutis, abdominals i cames.

Aiguagim

Activitat aquàtica d’intensitat mitjana-alta, coreografiada o no, amb diferents objectius: cardiovascular, muscular, coordinació i flexibilitat amb utilització de material aquàtic.

Aquapower

Sessió dirigida d’alta intensitat amb suport musical per als que vulguin obtenir una bona forma física a l’aigua.

Estiraments

Activitat destinada a millorar la flexibilitat muscular i la mobilitat articular.

Spinning

Sessió amb bicicleta estàtica a pinyó fix. Dirigida per un instructor que marca la cadència de pedaleig i la intensitat, tot seguint el ritme de la música. Indicada per disminuir el percentatge de greix corporal i millorar la resistència cardiovascular.

Hatha Ioga

Moviments destinats a relaxar i estirar el cos mitjançant postures específiques (asanas), proporcionant equilibri personal i benestar mental.

Body Tono

Sessió dirigida d’entrenament cardiovascular d’alta intensitat que combina moviments aeròbics atlètics amb exercicis de força, resistència i estabilització.

Pilates

El mètode Pilates es basa en un programa d’exercicis controlats d’alta qualitat, en el quals respiració, concentració, alineació i fluïdesa són claus. Hi prima més la precisió dels exercicis que l’excés de repeticions, i això suposa una fórmula excel·lent de rehabilitació altament efectiva.

Zumba

Disciplina fitness d’origen colombià que barreja ritmes llatins com la salsa, el merengue, el flamenc, la bachata, el reggaeton i la samba, i les combina amb rutines aeròbiques, ajudant a tonificar la musculatura i la pèrdua de pes.

Body Control

És un programa d’entrenament intens inspirat en el Ioga, el Tai-Chi i el Pilates, i millora la flexibilitat, força i equilibri aportant una sensació de calma, harmonia i benestar.