Logo MeetGym Sant Cugat

Embarassades i Matronatació

Especialistes en l’activitat física dirigida a dones embarassades, mares amb els seus nadons, i estimulació aquàtica per a nadons.

Matronatació

Activitat dirigida a nadons entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per un adult (mare, pare, avis…). Es treballarà la psicomotricitat del nadó (esquema corporal, lateralitat, equilibri,etc), la intel·ligència emocional, l’ estimulació sensorial, la iniciació a les habilitats aquàtiques (flotació, propulsió, immersió) i el massatge limfàtic, a través de diferents exercicis on el pare/mare/avis guiaran al nadó durant la sessió.

Embarassades

Dirigida a dones embarassades des del primer mes d’embaràs fins al darrer.  Amb l’objectiu de proporcionar un estat de forma adequat a la futura mare per alleujar les incomoditats físiques de l’embaràs, preparar la musculatura pel moment del part, donar suport emocional a les mares a través del tècnic i de les mateixes companyes. Amb el benefici afegit que comporta el medi aquàtic; descompressió axial, massatge limfàtic, flotació, seguretat per la falta de risc de caigudes i facilitat en l’equilibri.

Mare-Nadó

Activitat dirigida a totes les mares que vulguin realitzar activitat física acompanyada del seu nadó, recuperar l’estat de forma després del part i/ o mantenir-lo durant la primera etapa de vida del seu fill.

Recomanem començar l’activitat passades 6 setmanes després d’un part vaginal i 8 setmanes després d’un part per cesària.

 

Cursos impartits per:
Logo de kupu-kupu